single lock standing seam

Adeka

 

 

Adeka zink tag
 

Adeka er unikke tagelementer. ADEKA er en stilfuld mulighed for zink tag til både ny og bestående arkitektur. På grund af dens solide og holdbare egenskaber passer den godt til det skandinaviske klima og skandinaviske udtryk.
 

Tilbygning og renovering
ADEKA rummer de egenskaber, der skal til ved renovering eller restaurering af ældre arkitektur, som bagefter stadig skal fremstå autentisk.


Når det gælder tilbygninger og udvidelser kræves der altid lidt mere. Det handler om at bevare arkitekturen eller at tilføre den noget nyt. ADEKA skaber harmoni i helheden og falder naturligt ind med de bestående materialer. 

(kan også anvendes på facade. Læs mere om Adeka facade her: Adeka zinkfacade).

System fordele:
 
Technicité Præfabrikerede elementer,
Innovation Innovativt og patenteret system,
Discrete Ideel til nybyggeri og renovering,
Discrete Smukt diamantformet udtryk fremhæver arkitekturen,
Innovation Integreret låsesystem gør det nemt og enkelt at installere.


  
 

  
 

  
  

  
 

Oplægning 1-2-3 !

 
pose 1h   pose 2   pose 3
 

Tilbehør 
Til Adeka er der udviklet komplet tilbehør i QUARTZ-ZINC og ANTHRA-ZINC, der fuldender Adeka-systemet, muliggør alle afslutninger og sikrer en smuk totalløsning.
 
Underkonstuktion 
Adeka skal altid oplægges med undertag. Vi anbefaler at anvende VMZINC’s diffusionsåbne undertag, som monteres under træforskallingen. Ved hældninger på 15-30 grader anvendes helfladet træforskalling (fig. 1.)
Ved hældninger over 30 grader kan der anvendes en spredforskalling af lægter/brædder, monteret med en centerafstand på 205 mm svarende til fastgørelsespunkterne (fig. 2.). Bemærk, at ved spredforskalling skal der altid udføres fuld forskalling i en bredde af 40 cm fra tagfod og sider.

FIG1P3 kopi 2P3 red kopi
Helfladet træfoskalling ved hældning på 15-30° Spredforskalling ved hældning over 30°.
 

For mere information, kontakt venligst VMZINC.


3