single lock standing seam

Adeka

 

Adeka zink facade
 

Adeka er unikke facadeelementer. ADEKA er en stilfuld mulighed for zink facade til både ny og bestående arkitektur. På grund af dens solide og holdbare egenskaber passer den godt til det skandinaviske klima og skandinaviske udtryk.

Tilbygning og renovering  
ADEKA rummer de egenskaber, der skal til ved renovering eller restaurering af ældre arkitektur, som bagefter stadig skal fremstå autentisk.


Når det gælder tilbygninger og udvidelser kræves der altid lidt mere. Det handler om at bevare arkitekturen eller at tilføre den noget nyt. ADEKA skaber harmoni i helheden og falder naturligt ind med de bestående materialer. 

(kan også anvendes på tag. Læs mere om Adeka tag her: Adeka zinktag).

 


Adeka leveres i følgende overflader: QUARTZ-ZINC / ANTHRA-ZINC

 
Elementstørrelse 40 x 40 cm
Vægt pr. element 750 g
Elementtykkelse 0.65 mm
Forbrug pr. m2 9,6 element
System fordele :
 
Technicité Præfabrikerede elementer,
Innovation Innovativt og patenteret system,
Discrete Ideel til nybyggeri og renovering,
Discrete Smukt diamantformet udtryk fremhæver arkitekturen,
Innovation Integreret låsesystem gør det nemt og enkelt at installere.

  

  
 

  
 

  
 

  zink facade  

 

  

 

pose 1 h pose 2 pose 3

Tilbehør

Til Adeka er der udviklet komplet tilbehør i QUARTZ-ZINC og ANTHRA-ZINC, der fuldender Adeka-systemet, muliggør alle afslutninger og sikrer en smuk totalløsning.

Underkonstuktion

Adeka skal altid oplægges med undertag. Vi anbefaler at anvende VMZINC’s diffusionsåbne undertag, som monteres under træforskallingen.
På facade kan der anvendes spredforskalling af lægter/brædder, monteret med en centerafstand på 205 mm svarende til fastgørelsespunkterne. Bemærk, at ved spredforskalling skal der altid udføres fuld forskalling i en bredde af 40 cm fra tagfod og sider.

 

2P3 red kopi
 

 


3