ANTHRA-ZINC by VMZINC

 

En forpatineret zink i en dyb skifergrå nuance.

99,995 % ren zink, tilsat kobber og titanium for fleksibilitet og styrke.

ANTHRA-ZINC har utallige anvendelsesmuligheder, f.eks. til:

  • Zink tage
  • Zink Facader
  • Zink Inddækninger
  • Zink Tagrender

ANTHRA-ZINC, der ved levering har en mørk antracitgrå farve, har gennemgået en kemisk proces i produktionen, der har forandret zinken til den mørkegrå farve.

Den forpatinerede ANTHRA-ZINC vil langsomt ændre overflade til en lysere tone – nærmest mørk skiftergrå. Denne farve vil så bibeholdes i mange år uden nævneværdig forandring i overfladen.

Efter mange års eksponering, hvor overfladen bliver slidt, vil farven i nogle tilfælde komme tættere på QUARTZ-ZINC farven, der er zinks naturlige patineringsfarve, eller farven på zinkkarbonat.

Der er forskel på for- og bagside, hvilket bevirker at det vil give et uharmonisk udtryk hvis siderne kombineret på et byggeri.  

zink facade
Zink facade - Stikfals paneler - ANTHRA-ZINC

Zink facade
Zinkfacade - Dobbeltfalsede baner - ANTHRA-ZINC

Zink facade zinkfacade
Zinkfacade - Shingels system - ANTHRA-ZINC


 

NYHED: VMZ ANTHRA-ZINC Strat - Overflade med forøget styrke.

VMZ ANTHRA-ZINC Strat
er ANTHRA-ZINC, der er påført et lag transparent lak. Den forpatinerede zinks naturlige struktur er smukt bevaret gennem den unikke overfladebehandling.

VMZ Strat anvendes, hvor man ønsker en meget farvestabil overflade. VMZ Strat kan med fordel opsættes i ”regnskygge” (områder, der ikke naturligt afvaskes af regnvand), f.eks. udhæng og lign.

Ved anvendelse af VMZ Strat skal man være opmærksom på, at der, pga. lakken, kan fremkomme en lys streg, hvor zinken bukkes.

VMZ ANTHRA-ZINC Strat kan kombineres med almindelig ANTHRA-ZINC på et byggeri. Dog skal man være opmærksom på ikke at opsætte det i samme flade, idet farveforskellen mellem de 2 typer (lakeret og ikke-lakeret) da vil blive synlig.